Mi smo BaDaBum, upoznajte nas!

Martina

Logoped

Ana

Mag. edukacijski rehabilitator

Karla

Logoped

Hanni

Logoped

Lucija

Logoped

Tko smo?

Iza BaDaBuma stoji multidisciplinarni tim stručnjaka. Sve što stvaramo rezultat je našeg dugogodišnjeg praktičnog rada i kontinuiranog stručnog usavršavanja.

Vjerujemo u znanost, pouzdamo se u trud i upornost te promoviramo timski rad i suradnju jer samo zajedničkim snagama možemo stvarati sretniju budućnost.

Zašto postojimo?

Razvili smo BaDaBum zato što mnoga djeca nemaju mogućnost pravovremenog dolaska do stručne pomoći.

Martina Starčević Perica

Logoped

Bok, ja sam Martina. Vjerujući da uspješan terapijski rad treba biti prilagođen svakom pojedinom djetetu, interaktivan i zabavan, krenula sam na putovanje u svijet logopedije. Osim dijagnostičkih i terapijskih postupaka komunikacijskih i govorno-jezičnih poremećaja djece predškolske i školske dobi, u svom radu naglasak stavljam na savjetodavni rad s roditeljima. Dugogodišnje iskustvo dokazalo mi je da roditelj treba biti aktivan sudionik rehabilitacijskog procesa jer upravo tako djetetu omogućavamo dostizanje njegovog punog potencijala na ciljanom području. Budući da područje logopedije zahtijeva stalna stručna i znanstvena usavršavanja, s roditeljima i djecom, učim i ja. Trenutno imam licencu certificiranog terapeuta „More than words“ Hanen centra, a završila sam i edukaciju za Prompt terapeuta (1. stupanj).

Izrada BaDaBum platforme sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Sadržaj platforme isključiva je odgovornost Mind the Kids d.o.o.

Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 kn