Uživajte u BaDaBum svijetu zabave i razvoja

Igre

BaDaBum igre i listići nastali su kao rezultat dugogodišnjeg rada s djecom. Svaka igra osmišljena je tako da ciljano djeluje na pojedino razvojno područje, ali i da pritom djeci bude motivirajuća, zabavna i vizualno atraktivna. Kupnjom jednog od pretplatničkih modela možete pristupiti svim igrama i listićima.

Likovi

Na putu do ostvarenja razvojnih ciljeva, djecu prate Ba, Da i Bum - simpatični likovi čija je misija da iz djece “izvuku“ maksimum njihovih potencijala. Baš kao i svako dijete, svaki BaDaBum lik ima svoje vrline i poseban je na svoj način.

Isprobaj besplatne igre

Izbaci uljeza

Ovom igricom potičemo kategorizaciju pojmova na temelju zajedničkih karakteristika skupine kao i bogaćenje vokabulara.

Bingo

Ovom igricom potiče se fonološko imenovanje na način da djeca kroz igru usvajaju naziv i vizualni izgled slova. Uz to potiče se i usmjeravanje pažnje i koncentracije kako bi se zadatak izvršio do kraja.

Krtice

Ova je igrica poticajna za jačanje vizualnog pamćenja i prizivanja pohranjenih informacija te razvoj prostorne orijentacije, a to su vještine koje će nam biti važne i kad dijete krene čitati prve riječi.

Izrada BaDaBum platforme sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Sadržaj platforme isključiva je odgovornost Mind the Kids d.o.o.

Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 kn